Biobased Tiny House

Dubbel Tiny House in eco-community

Nadat ik met mijn gezin (2 dochters van toen 6 en 4 jaar) van Amsterdam naar Tokio ben gereden in ons eigen omgebouwde camperbusje werd ik mij nog bewuster van hoe ik wil wonen en leven. 

Samen met mijn vriend besloten we om ons leven anders in te richten. We bouwden een duurzaam en circulair thuis in een eco-community. Ik noem het vaak een dubbel en duurzaam Tiny House, omdat het niet zo groot en verplaatsbaar is.

Ik heb mijn eigen interieur ontwerp studio en bij de bouw en inrichting heb ik zoveel geleerd over duurzame en circulaire materialen en producten dat ik deze kennis en ervaring graag deel. 

In onze community wonen we met 10 huishoudens en we hebben een circulair Kenniscentrum gebouwd waar we inspiratie sessies en workshops geven, inclusief rondleidingen in de huisjes. Zo inspireer ik anderen met mijn bewuste manier van wonen en leven zodat ze een duurzame keuze kunnen maken die beter is voor hun gezondheid en voor de aarde.

Bekend van

12 jaar geleden ontstond het eerste idee van mijn boek. Ik wilde graag iets delen over de overland reis die wij deden.
Eindelijk was het zo ver! De filmploeg van Binnenstebuiten, een tv-programma van KRO/NCRV, kwam in ons huis filmen.
Van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2022 is de Nationale Klimaatweek. Een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om nog meer mensen en bedrijven te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.
12 jaar geleden ontstond het eerste idee van mijn boek. Ik wilde graag iets delen over de overland reis die wij deden.
Eindelijk was het zo ver! De filmploeg van Binnenstebuiten, een tv-programma van KRO/NCRV, kwam in ons huis filmen.
Van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2022 is de Nationale Klimaatweek. Een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om nog meer mensen en bedrijven te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.
Op zaterdag 29 okt en zaterdag 5 november 2022 stel ik mijn huis open om te kijken hoe wij duurzaam hebben gebouwd en slimme oplossingen hebben op het gebied van energie maar ook een duurzaam en circulaire inrichting hebben.