Particulier

Interieurontwerp uitgebreid

Groen, groener, groenst. Een uitgebreid en duurzaam interieurontwerp.

Heb je net een nieuw huis gekocht en wil je een interieurontwerp op maat? Wil je een compleet advies voor je woonkamer, werkkamer, slaapkamer of kinderkamer? En wil je bij je nieuwe interieur bewuste keuzes maken? Kijk dan naar onderstaande duurzame pakketten die ik speciaal voor jou heb samengesteld. 

moodboard woonkamer versie

Duurzame keuzes

Goed om te weten is dat ik uiteraard altijd rekening houd met je wensen, je smaak en de stijl die je aanspreekt. Want voor elk interieur zijn duurzame keuzes te maken. Alles begint met de vraag, wat is voor jou duurzaam?

Pakket 1

groen

Je begint met de basis voor een duurzaam interieur. Ik inspireer je met de eerste stappen die je helpen om duurzame keuzes te maken zodat je vervolgens zelf verder kunt.

599 euro*

Pakket 2

groener

Ik help je verder dan de basis met duurzame opties die er zijn voor materialen en producten.

1199 euro*

Pakket 3

groenst

Je wilt helemaal goed bezig zijn en van de verf op de muur tot de kussens op de bank duurzame keuzes maken.

1799 euro*

* Prijs per ruimte. Wanneer de pakketten niet aansluiten bij je behoefte dan maak ik een offerte op maat.

Professional organizer

Professional organizer

Voor veel mensen begint duurzamer wonen ook bij opruimen en bewuste keuzes maken in welke spullen je behoudt en welke niet. Daarom werk ik samen met Marieke van Duurzaam opgeruimd. Als professioneel organizer gaat ze samen met jou opruimen, thuis of op je werkplek. Ze geeft tips en adviezen op maat zodat je zelf verder kan.

Wil je deze losse module bijboeken? Geef dat dan even aan bij je wensen. 

Werkwijze interieurontwerp

1. INTAKE Moodboard Klant Rianne

Intake waarin ik vraag naar jou wensen, smaak en stijl.

2 OFFERTE

Offerte na goedkeuring ga ik verder met het moodboard.

3. MOODBOARD studioduurzaamwonen

Moodboard is het uitgangspunt van het advies. Het moodboard bespreken we met elkaar en na goedkeuring van het moodboard, ga ik verder met het advies. Ik gebruik vaak abstracte afbeeldingen van natuur, mode eten etc. Om zo de vrijheid te behouden om creatief na te denken over het concrete plan. 

4. ADVIES meubel accessoiresadvies woonkamer studioduurzaamwonen
Advies hierbij ga ik al je wensen vertalen naar een concreet plan. In overleg hebben we tussentijdse evaluatie. Het advies bestaat uit elementen waar je zelf voor kiest. Bijvoorbeeld advies voor kleur, wand-, vloer-, raamafwerking, indeling, meubels, verlichting, accessoires.
5. PRESENTATIE
Presentatie als ik het advies helemaal klaar heb dan kom ik bij je terug om het advies te presenteren. De presentatie is digitaal, aangevuld met eventueel stalen van kleuren, wand-, vloer en raamafwerking.
6. TERUGKOPPELING verlichting woonkamer studioduurzaamwonen
Terugkoppeling Nadat ik het advies gepresenteerd heb en de factuur volledig is voldaan stuur ik je het advies digitaal op. We kunnen dan overleggen of ik spullen voor je inkoop of dat je het zelf gaat doen.

“Wist je dat er elk jaar in Europa ruim 11 miljard kilo aan meubels wordt weggegooid? En dat 80 tot 90% hiervan wordt verbrand of op de afvalberg terecht komt. Slechts 10 % wordt gerecycled!”

- Bron: The Substitute -

Voordelen

Nadelen

kleur_materiaal advies woonkamer studioduurzaamwonen

Wat anderen zeggen

Wil je liever een interieuradvies aan huis?

Bij een interieuradvies aan huis kan ik kleur advies geven of je helpen bij een fijne indeling van de ruimte. Daarnaast inspireer ik met duurzame opties voor je interieur. Uiteraard neem ik kleur- en/of materiaal stalen mee zodat je kan kijken en voelen hoe dat in jouw ruimte staat. Ik geef duurzame tips en adviezen en je kan al je vragen stellen rondom duurzaam wonen.