Blogs

Onderstaande blogs schreef ik om jou te inspireren met duurzame keuzes rondom wonen en interieur. Ik hoop dat je ze met veel plezier leest en stuur mij gerust een bericht bij vragen of opmerkingen. 

iris van asselt tiny house
Uren kan ik vertellen over mijn ervaring met het wonen in een community, vandaar dat ik het een deel heb opgeschreven in dit blog. Van hoe een gemeenschap ontstaat tot delen en lenen; lees hier alles over mijn ervaring.
De lente, een tijd om op te ruimen, schoon te maken en weer uit onze winterslaap te ontwaken. Met behulp van de tips uit deze blog maak je ruimte in je huis en je hoofd.
Van een natuurlijk matras tot duurzaam beddengoed. In deze blog geef ik je 4 tips voor een gezonde slaapomgeving en een betere nachtrust. Welterusten!
Kies je voor een groene en duurzame kerst? Laat mij je inspireren met deze 10 tips voor een groene kerst. Want ook zonder groene boom in huis kan je de sfeer van deze tijd ervaren.
De liefde voor wol zie je terug in mijn huis. Een wollen lampje, een wollen wandkleed van onze reis uit Kirgizië, de kussens van de bank zijn gevuld met Nederlandse wol. Daarom een ode aan wol.
Zero-waste week. Geen afval, of in ieder geval minder afval produceren. Dit jaar is het thema ‘Liefde voor’. Want wat je lief hebt, daar zorg je goed voor en gooi je niet zo maar weg. Dat betekend dus minder afval.
Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Welke (duurzame) opties zijn er? In deze blog lees je de voor- en nadelen van verschillende vloeren.
Minder spullen hebben zorgt voor rust in je hoofd en voor overzicht. Opruimen gaat sneller en het werkt bevrijdend. Pas op, het kan verslavend werken!
Wat is duurzaam? Waar kan ik duurzame items vinden voor mijn interieur? En is duurzaam wel mooi? Lees alles hier over in deze blog.
Het najaar is in aantocht en we merken langzaam aan dat het kouder begint te worden.
Vandaag is de laatste dag dat je nog een duurzame stap kan zetten in 2020! Want heb je al eens nagedacht over je zorgverzekering?
Het einde van de zomervakantie is in zicht.