Blogs

Hier vind je blogs en andere inspiratie over duurzaam wonen.

iris van asselt tiny house
De liefde voor wol zie je terug in mijn huis. Een wollen lampje, een wollen wandkleed van onze reis uit Kirgizië, de kussens van de bank zijn gevuld met Nederlandse wol. Daarom een ode aan wol.
Zero-waste week. Geen afval, of in ieder geval minder afval produceren. Dit jaar is het thema ‘Liefde voor’. Want wat je lief hebt, daar zorg je goed voor en gooi je niet zo maar weg. Dat betekend dus minder afval.
Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Welke (duurzame) opties zijn er? In deze blog lees je de voor- en nadelen van verschillende vloeren.
Minder spullen hebben zorgt voor rust in je hoofd en voor overzicht. Opruimen gaat sneller en het werkt bevrijdend. Pas op, het kan verslavend werken!
Wat is duurzaam? Waar kan ik duurzame items vinden voor mijn interieur? En is duurzaam wel mooi? Lees alles hier over in deze blog.
Het najaar is in aantocht en we merken langzaam aan dat het kouder begint te worden.
Vandaag is de laatste dag dat je nog een duurzame stap kan zetten in 2020! Want heb je al eens nagedacht over je zorgverzekering?
Het einde van de zomervakantie is in zicht.
En we bouwen verder, maar verhuizen ook!
Over hoe ons duurzame, houten huisje tot stand komt.
Ons huis energie-neutraal omgebouwd.
Duurzaam leven komt niet uit de lucht gevallen. Mijn moeder ging toen ik jong was al met haar eigen bakje naar de poelier.