Boek Puur natuurlijk wonen

Boek Puur natuurlijk wonen

Zo bouwde ik een bewust leven vol vrijheid

Nadat ons huis door het publiek is uitgeroepen tot duurzaamste huis van Noord-Holland én de jury ons huis tot duurzaamste Huis van Nederland uitriep is het nu tijd voor de volgende stap. Ik schrijf een boek met de titel:

Puur natuurlijk wonen
‘Zo bouwde ik een bewust leven vol vrijheid’

Voor de kosten van redactie, vormgeving en drukken doe ik een crowdfundingscampagne.

Wil jij mij helpen? Klik op onderstaande knop om naar de crowdfundingscampagne te gaan. Daar vind je meer informatie en kan je doneren voor mijn boek.

Alvast bedankt!

"Mijn wens is dat we meer teruggeven aan Moeder Aarde dan dat we nemen en haar zo met elkaar herstellen."

In dit boek vertel ik over persoonlijke reis die ik fysiek en mentaal heb doorgemaakt om tot bepaalde keuzes te komen om klein en duurzaam te wonen met mijn gezin. Ik inspireer graag met mijn manier van bewust en duurzaam leven met meer vrijheid!

studio duurzaam wonen

Waar gaat het boek over?

“Zullen we naar Azië rijden met de auto?” Het begint allemaal met deze ene vraag. In 2011 rij ik samen met mijn partner Roland van Amsterdam naar India. Zeven jaar later rijden we opnieuw naar Azië, maar nu is de bestemming Tokyo en zitten ook onze twee dochters op de achterbank. Deze reizen confronteren mij direct met de gevolgen van klimaatverandering: we rijden in Pakistan door een overstroomd gebied en in Mongolië door een groene woestijn. Het geeft mij veel inzichten in hoe ik bewuster wil leven en mijn kinderen wil laten opgroeien.

In de haven van Japan maken Roland en ik de balans op. We willen anders wonen en met meer vrijheid. Kleiner, duurzamer, in de natuur en in een community zijn onze grootste wensen. Onze droom wordt werkelijkheid als we in 2020 in een eco-community ons eigen dubbele tiny house bouwen. Met minder spullen en een kleiner huis voel ik mij gelukkiger dan ooit tevoren.

Waarom maak ik dit boek?

Inspireren
Om jou te inspireren met een andere manier van leven en bewuste keuzes te maken.
Duurzaamheid
Laten zien dat duurzame en bewuste keuzes maken je leven meer voldoening kunnen geven.
Bewustwording
Met dit boek wil ik zorgen dat mensen zich op een gezonde manier kunnen verbinden met zichzelf, anderen, de natuur en hun huis. Ik wil keuzes stimuleren die goed zijn voor de eigen gezondheid en die van Moeder Aarde en al haar bewoners. Wil jij mij meehelpen om dit rimpeleffect groter te maken? Doneer dan nu zodat ik dit boek kan maken! Voor jou en voor de wereld.