Spreker

Als spreker inspireer ik anderen graag met een duurzame manier van wonen en leven. Ik spreek over duurzaam wonen en de persoonlijke reis, zowel fysiek als mentaal, die ik heb doorgemaakt om tot bepaalde keuzes te komen. De overland reis die ik heb gemaakt van Nederland naar India met mijn partner Roland, en later met ons gezin in ons eigen camperbusje van Amsterdam naar Tokyo gaven mij inzichten die ik tijdens mijn lezingen graag deel.

Na deze reizen ontwerpen én bouwen wij een duurzaam huis met tiny footprint. Het biobased huis van 56m2 staat in een eco-community en is een living lab voor mij als duurzaam interieurontwerper, Mijn huis is volledig duurzaam en circulair ingericht. Ik volg mijn hart en maak mijn dromen waar en ik inspireer jou om hetzelfde te doen!

Wil je mij als spreker op je event?
Neem dan contact op met mijn sprekersbureau.  

Foto: Renata Jansen

studio duurzaam wonen spreker

Met veel plezier vertel ik over bovenstaande onderwerpen.

Een rondleiding geven door mijn huis of vertellen over hoe wij bewust wonen en leven, dat maakt mij erg enthousiast! Ik ben regelmatig te gast op diverse locaties zoals onderwijsinstellingen, bedrijven en beurzen. Vol passie deel ik graag mijn verhaal met jullie!

Ik heb talks gegeven voor o.a. vtwonen & design beurs, Duurzame woonbeurs, Tiny House congres, Vakantiebeurs, INCODA, Langedijk 4 Global Goals.

vtwonen en design beurs
de duurzame woonbeurs
interieur collectie dagen
langedijk
vakantiebeurs
thi logo
Winkelwagen