Particulier

Interieuradvies aan huis

Bij een interieuradvies aan huis kan ik kleur advies geven of je helpen bij een fijne indeling van de ruimte. Daarnaast inspireer ik met duurzame opties voor je interieur. Uiteraard neem ik kleur- en/of materiaal stalen mee zodat je kan kijken en voelen hoe dat in jouw ruimte staat. Ik geef duurzame tips en adviezen en je kan al je vragen stellen rondom duurzaam wonen.

Advies bij je thuis

Direct aan de slag met duurzame opties

Herken jij jezelf in één of meerdere bovenstaande zinnen? Dan kom ik graag bij je langs om advies bij jou thuis te geven!

Wat anderen zeggen

studio duurzaam wonen 3

Werkwijze interieurstylist

Ik kom bij je langs en inspireer je met kleur of indeling en bewuste keuzes voor jouw huis. Zo kan je ter plekke zien hoe dat er uit ziet.

In 2 uur tijd kunnen we al een groot verschil maken. Zoals een andere indeling. Tussendoor geef ik je tips die je kan opschrijven. Ik neem ook kleur- en materiaal stalen mee zodat je kan zien welke duurzame materialen er zijn en hoe het in jouw huis staat. Je hoeft niet zelf op zoek naar duurzame producten maar krijg ze aangereikt. Wie wil dat nou niet? 

Uiteraard kan je al je vragen stellen. 

Na afloop heb je direct resultaat in de vorm van een andere indeling of weet je hoe je kleur kan toepassen. Je kan je direct aan de slag met duurzame opties die ik je heb gegeven en zo heb je een mooie start voor een duurzaam interieur. 

Wat kost een interieuradvies aan huis?

De investering voor 2 uur advies bij je thuis* is € 299,- incl. BTW en reiskosten
(binnen 30 km vanaf Koedijk).
Tevens beschikbaar als cadeaubon.
* Ook online mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Wil jij dat ik langs kom? 
Stuur dan een mail met je vragen en foto’s van je interieur of vul het contactformulier in.

Wil je liever een uitgebreid interieurontwerp?

Dat kan natuurlijk ook. Hiervoor heb ik een aantal duurzame pakketten samengesteld: Groen, groener, groenst. Van een moodboard en kleurplan tot aan een compleet advies inclusief materiaalplan, meubelplan en lichtplan. Kijk voor meer informatie bij uitgebreid ontwerp.

Winkelwagen