zakelijk

Interieurontwerp voor bedrijven

Je wilt met je bedrijf voorbereid zijn op de toekomst en bewuste en duurzame keuzes maken. Een onderdeel hier van is het interieur. Past dit nog bij jullie bedrijf of is er een verandering nodig? Misschien gaan jullie wel verhuizen of uitbreiden? Voor elke fase is het belangrijk om te kijken naar mooie én duurzame opties. Zo dragen jullie bij aan keuzes die goed zijn voor jullie, het personeel, je klanten en het milieu. 

Interieurontwerp voor bedrijven

Zakelijk interieurontwerp

Je interieur is het visitekaartje van je bedrijf. Samen kijken we hoe we dit op een passende manier kunnen verduurzamen, aansluitend op jullie wensen. Zodat jullie ook aanhaken richting de circulaire economie waar we met elkaar heen gaan. 

In 2030 moeten we met z’n allen 50% minder primaire grondstoffen gebruiken (mineralen, metalen en fossiel). Gelukkig zijn er al veel alternatieven op de markt. 

Ik help jullie graag met bewuste keuzes maken en een transparant advies over duurzame items.

“Welzijn bij bedrijven moet belangrijker worden dan welvaart.”

- WWF -

Duurzame werkplek

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende prijsopgave.

omroep wnl 9
fotostyling interieur zakelijk

Fotostyling interieur

Naast interieurs ontwerpen doe ik ook graag de fotostyling of styling van een winkel/beursstand voor (duurzame) bedrijven. 

Zo mocht ik voor onder andere projectinrichter Ahrend en Desso tapijten de fotostyling doen voor een nieuwe collectie.
Voor de beurs Huis en Energie heb ik de aankleding gedaan van het Duurzaam Droomhuis.

Heb jij ook een mooi product dat je wil uitlichten, een beursstand die je wil inrichten of ben je op zoek naar een ervaren interieurstylist voor je fotografie? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat anderen zeggen

Bekend van