Boek Puur natuurlijk wonen

Genomineerd Duurzaamste Huis van Nederland

De Nationale Duurzame Huizen Route heeft ons huis met nog 8 anderen genomineerd als Duurzaamste Huis van de provincie Noord-Holland. Als we de meeste stemmen krijgen in de provincie dan maken we kans op de titel Duurzaamste Huis van Nederland. Stem je ook op ons huis? 

Waarom duurzaamste huis?

Na jarenlang bouwen, klussen en keuzes maken is het fijn om nu te genieten van het resultaat.

We hebben ons huis duurzaam gebouwd met gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen, ontworpen rondom een partij tweedehands, triple glas kozijnen en volledig duurzaam ingericht. Ons huis is energie positief en we wonen op slechts 56m2 met z’n vieren. Ik ben trots op het eindresultaat. De kennis en ervaringen die ik tijdens het verduurzamen heb opgedaan, deel ik nu graag met anderen. Als spreker en via mijn boek dat binnenkort verschijnt. In deze blog lees je meer over hoe we zelf ons huis gebouwd hebben.

Een landelijke winnaar
In elke provincie wordt op 4 maart het huis met de meeste winnaars uitgeroepen tot het Duurzaamste Huis van de provincie. Uit de twaalf provinciale winnaars kiest een vakjury op 22 maart de landelijke publiekswinnaar van de verkiezing. Stemmen voor de publieks favoriet kan nog tot en met 1 maart. 

Bekend van

Het streefbedrag voor mijn boek Puur natuurljk wonen is bij elkaar! Een grote dank aan al mijn 151 donateurs.
Om de kosten voor mijn boek voor te financieren ben ik een crowdfundingscampagne gestart. Met mooie tegenprestaties kan jij mij helpen!
Winnaar juryprijs Duurzaamste Huis van Nederland en winnaar publieksprijs Duurzaamste Huis van Noord-Holland.
Het streefbedrag voor mijn boek Puur natuurljk wonen is bij elkaar! Een grote dank aan al mijn 151 donateurs.
Om de kosten voor mijn boek voor te financieren ben ik een crowdfundingscampagne gestart. Met mooie tegenprestaties kan jij mij helpen!
Winnaar juryprijs Duurzaamste Huis van Nederland en winnaar publieksprijs Duurzaamste Huis van Noord-Holland.
Werk jij met jouw bedrijf, community, groep of event aan de omslag voor een betere wereld? Kijken jullie daarbij dreigende thema's aan zoals klimaatverandering? Wil je meer leren over de onbewuste impact die het zenuwstelsel dan heeft op jullie samenwerking? Kom naar deze workshop!
Winkelwagen