Boek geboren

Hoera! Mijn boek is geboren

12 jaar geleden ontstond het eerste idee van mijn boek. Ik wilde graag iets delen over de overland reis die wij deden. Van Amsterdam naar India viceversa in een oude Landcruiser. In 2018 gingen wij weer op reis, met onze kinderen in een camperbusje van Amsterdam naar Tokio. Bij thuiskomst ben ik begonnen met een boek maar het voelde nog niet als het juiste moment. 

De afgelopen jaren vroegen mensen mij regelmatig of we nog reisplannen hebben maar het bouwen van ons eigen duurzame huis in een eco-community voelde als een nieuwe reis. Een reis naar duurzaam wonen. 

Opeens vielen de puzzelstukjes in elkaar. De wereldreizen hebben bijgedragen aan de duurzame keuzes die we hebben gemaakt. We hebben onze dromen gevolgd en ik wil anderen graag inspireren met mijn verhaal, mijn motivatie en daarbij praktische tips hoe je duurzaam kan wonen. En natuurlijk deel ik mijn inzichten en struggles waar ik tegen aan liep. 

Nu de structuur staat ga ik lekker aan de slag met schrijven en vormgeven. Wil je op de hoogte blijven van mijn proces? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Bekend van

Het streefbedrag voor mijn boek Puur natuurljk wonen is bij elkaar! Een grote dank aan al mijn 151 donateurs.
Om de kosten voor mijn boek voor te financieren ben ik een crowdfundingscampagne gestart. Met mooie tegenprestaties kan jij mij helpen!
Winnaar juryprijs Duurzaamste Huis van Nederland en winnaar publieksprijs Duurzaamste Huis van Noord-Holland.
Het streefbedrag voor mijn boek Puur natuurljk wonen is bij elkaar! Een grote dank aan al mijn 151 donateurs.
Om de kosten voor mijn boek voor te financieren ben ik een crowdfundingscampagne gestart. Met mooie tegenprestaties kan jij mij helpen!
Winnaar juryprijs Duurzaamste Huis van Nederland en winnaar publieksprijs Duurzaamste Huis van Noord-Holland.
Ons huis is genomineerd voor het duurzaamste huis van Nederland! 🏡 Het publiek kan nu stemmen op dé favoriet van de provincie. Het zou heel tof zijn als je wilt stemmen!