Boek geboren

Hoera! Mijn boek is geboren

12 jaar geleden ontstond het eerste idee van mijn boek. Ik wilde graag iets delen over de overland reis die wij deden. Van Amsterdam naar India viceversa in een oude Landcruiser. In 2018 gingen wij weer op reis, met onze kinderen in een camperbusje van Amsterdam naar Tokio. Bij thuiskomst ben ik begonnen met een boek maar het voelde nog niet als het juiste moment. 

De afgelopen jaren vroegen mensen mij regelmatig of we nog reisplannen hebben maar het bouwen van ons eigen duurzame huis in een eco-community voelde als een nieuwe reis. Een reis naar duurzaam wonen. 

Opeens vielen de puzzelstukjes in elkaar. De wereldreizen hebben bijgedragen aan de duurzame keuzes die we hebben gemaakt. We hebben onze dromen gevolgd en ik wil anderen graag inspireren met mijn verhaal, mijn motivatie en daarbij praktische tips hoe je duurzaam kan wonen. En natuurlijk deel ik mijn inzichten en struggles waar ik tegen aan liep. 

Nu de structuur staat ga ik lekker aan de slag met schrijven en vormgeven. Wil je op de hoogte blijven van mijn proces? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Bekend van

Eindelijk was het zo ver! De filmploeg van Binnenstebuiten, een tv-programma van KRO/NCRV, kwam in ons huis filmen.
Van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2022 is de Nationale Klimaatweek. Een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om nog meer mensen en bedrijven te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.
Op zaterdag 29 okt en zaterdag 5 november 2022 stel ik mijn huis open om te kijken hoe wij duurzaam hebben gebouwd en slimme oplossingen hebben op het gebied van energie maar ook een duurzaam en circulaire inrichting hebben.
Eindelijk was het zo ver! De filmploeg van Binnenstebuiten, een tv-programma van KRO/NCRV, kwam in ons huis filmen.
Van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2022 is de Nationale Klimaatweek. Een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om nog meer mensen en bedrijven te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.
Op zaterdag 29 okt en zaterdag 5 november 2022 stel ik mijn huis open om te kijken hoe wij duurzaam hebben gebouwd en slimme oplossingen hebben op het gebied van energie maar ook een duurzaam en circulaire inrichting hebben.
Nadat ik met mijn gezin (2 dochters van toen 6 en 4 jaar) van Amsterdam naar Tokio ben gereden in ons eigen omgebouwde camperbusje werd ik mij nog bewuster van hoe ik wil wonen en leven.