opnames

Opnames voor Binnenstebuiten van KRO/NCRV

Eindelijk was het zo ver! De filmploeg van Binnenstebuiten, een tv-programma van KRO/NCRV, kwam in ons huis filmen. Een jaar geleden heb ik al contact gehad met hen maar ik wilde pas dat ze langs kwamen als mijn keukenkasten met plaatmateriaal van zeewier af zijn. Nu was dat moment. Roland heeft wat vertelt over de technische snufjes die ons huis heeft en ik mocht vertellen over de duurzame inrichting. Het item komt in de week voor kerst op tv en daarom is mijn huis al in kerstsferen. De meiden vonden het ook erg leuk dat er een filmploeg in huis was.

Bekend van

12 jaar geleden ontstond het eerste idee van mijn boek. Ik wilde graag iets delen over de overland reis die wij deden.
Van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2022 is de Nationale Klimaatweek. Een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om nog meer mensen en bedrijven te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.
Op zaterdag 29 okt en zaterdag 5 november 2022 stel ik mijn huis open om te kijken hoe wij duurzaam hebben gebouwd en slimme oplossingen hebben op het gebied van energie maar ook een duurzaam en circulaire inrichting hebben.
12 jaar geleden ontstond het eerste idee van mijn boek. Ik wilde graag iets delen over de overland reis die wij deden.
Van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2022 is de Nationale Klimaatweek. Een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om nog meer mensen en bedrijven te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.
Op zaterdag 29 okt en zaterdag 5 november 2022 stel ik mijn huis open om te kijken hoe wij duurzaam hebben gebouwd en slimme oplossingen hebben op het gebied van energie maar ook een duurzaam en circulaire inrichting hebben.
Nadat ik met mijn gezin (2 dochters van toen 6 en 4 jaar) van Amsterdam naar Tokio ben gereden in ons eigen omgebouwde camperbusje werd ik mij nog bewuster van hoe ik wil wonen en leven.