Nieuws

Hier vind je het actuele aanbod van workshops en lezingen die ik binnenkort geef en ander nieuws.

Iris van Asselt in het nieuws
Winnaar juryprijs Duurzaamste Huis van Nederland en winnaar publieksprijs Duurzaamste Huis van Noord-Holland.
Ons huis is genomineerd voor het duurzaamste huis van Nederland! 🏡 Het publiek kan nu stemmen op dé favoriet van de provincie. Het zou heel tof zijn als je wilt stemmen!
Werk jij met jouw bedrijf, community, groep of event aan de omslag voor een betere wereld? Kijken jullie daarbij dreigende thema's aan zoals klimaatverandering? Wil je meer leren over de onbewuste impact die het zenuwstelsel dan heeft op jullie samenwerking? Kom naar deze workshop!
5 november van 13:00 - 16:00 uur. Wil je weten of jij binnen de grenzen van 1 aarde blijft? En waar je het beste mee aan de slag kan gaan als je effectief wil verduurzamen? Kom naar deze interactieve inspiratie sessie! Kijk ook binnen in onze huizen en maak kans op een mooie prijs.
Zaterdag 4 november van 10:00 - 16:00 uur. Heb jij altijd al eens binnen willen kijken in het huis van een klimaatburgemeester? Dat is nu mogelijk tijdens de Nationale Duurzame Huizenroute! Petra van Kleef en Iris van Asselt laten graag zien welke duurzame oplossingen zij in huis hebben en hoe zij bewust leven. Foto: Alexandra Heeremans Photography
3 november van 18:30 - 19:30 uur. Wist jij dat 80% van de impact van onze levensstijl verborgen is? Gelukkig heb je veel slagkracht als je weet wat wél de meeste impact heeft. Tijdens deze lezing krijg je handvatten en duurzame inspiratie in slechts 60 minuten.
1 november van 19:30 -21:30 uur. Mét rondleiding in onze eco-community en in mijn huis! Tijdens deze workshop krijg je mijn 5 belangrijkste tips voor een duurzaam interieur. En een stappenplan om duurzame keuzes te maken voor je interieur. Je kunt al je vragen stellen en je maakt een begin met je eigen moodboard.
12 jaar geleden ontstond het eerste idee van mijn boek. Ik wilde graag iets delen over de overland reis die wij deden.
Eindelijk was het zo ver! De filmploeg van Binnenstebuiten, een tv-programma van KRO/NCRV, kwam in ons huis filmen.
Van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2022 is de Nationale Klimaatweek. Een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om nog meer mensen en bedrijven te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.
Op zaterdag 29 okt en zaterdag 5 november 2022 stel ik mijn huis open om te kijken hoe wij duurzaam hebben gebouwd en slimme oplossingen hebben op het gebied van energie maar ook een duurzaam en circulaire inrichting hebben.
Nadat ik met mijn gezin (2 dochters van toen 6 en 4 jaar) van Amsterdam naar Tokio ben gereden in ons eigen omgebouwde camperbusje werd ik mij nog bewuster van hoe ik wil wonen en leven.